Over ons

Zwemschool Bubbels is in 2004 gestart met het geven van zwemles in Bad Boekelo op de woensdag- en vrijdagmiddag.

Na de zomervakantie 2023 is zwemles ook op maandagmiddag mogelijk. Op maandag zijn er alleen kleine groepjes van max 4 kinderen een half uur zwemles. De zwemlessen op maandag vervallen helaas na de zomervakantie 2024.

We werken met kleine groepen kinderen waarbij de individuele aandacht voorop staat. De zwemlessen worden vanuit het water gegeven.

Er zijn groepen van 8 kinderen / uur zwemles per week. Deze groepen worden de 1e periode gesplitst in 2 kleine groepjes van 4 kinderen een half uur les. Na een tijdje worden deze groepjes samengevoegd naar een uur les. Deze manier van starten werkt erg prettig voor de kinderen. Er is veel aandacht voor het wennen/watervrij maken en het aanleren van de zwemslagen.

Kleine groepjes van 4 kinderen / half uur zwemles per week. Doorstromen naar een uur les is na verloop van tijd, in overleg, mogelijk.

U kunt de zwemlessen van uw kind te allen tijde volgen. U mag altijd plaatsnemen in de zwemzaal. Vanuit de hal kunt u ook de lessen volgen door de grote glazen schuifpui.

De lessen worden verzorgd door gediplomeerde lesgevers.
In Boekelo worden de kinderen opgeleid volgens de normen van Zwem Onderwijs Nederland. De volgende diploma’s zijn te behalen:
Survival A, B en C.

Wij geven ook les aan kinderen met een beperking. Hieronder vallen bijvoorbeeld kinderen met ASS ( Autismespectrumstoornis) ADHD of een lichte fysieke handicap.

Prijzen:

Inschrijfgeld bij start van de zwemlessen € 10,-

Betaling per 4 lessen € 54,-. Vakanties en vrije dagen worden niet berekend. In de schoolvakanties (regio Noord) zijn er geen zwemlessen.

Voor meer informatie vragen wij u contact op te nemen!